Titan East Japon Satırı 20 cm şekli sebebiyle satır olarak adlandırılsa da büyük bir bıçak işlevindedir, kocaman çelik kısmı ve çok keskin ağzı ile büyük büyük malzemeleri bile kolayca doğramanızı sağlayacaktır. Bıçağın orta kısmından güzelce kavrayın ve yukarı aşağı hareketlerle doğrayın. Tak tak tak! Dikkat! Kemik kırmak amacı ile kullanılmamalıdır!
•Japon Stili Bıçaklara Pirge Yorumu
•Japon ve Asya Mutfağı İhtiyaçlarına Göre Şekillendirilmiş Ürün Çeşidi
•Çelikle Sapın Birleşimini Sağlayan Dekoratif Plaka
•Hassas İnceltme İşlemleri Uygulanmış Yüksek Performanslı Paslanmaz Çelikler
•Özenle, 2 kez Bilenmiş ve Parlatılmış Kesici Ağız
•Doğal kök ceviz ağacı kullanılarak üretilmiş ergonomik saplar
•Titan East Serisi Kimler İçin Üretildi?
1.Uzak Doğu Mutfağı Şefleri
2.Gurme Mutfak Tutkunları
Titan East Serisi Bıçak Çeşitleri
1.Sıyırma
2.Doğrama
3.Dilimleme
4.Şef
5.Suşi
6.Satır